Shopmanager

Suitable Nijmegen

Wil jij deel uitmaken van ons winnende team in Nijmegen? Ben jij een geboren, ondernemende leider met passie voor herenmode? Als je klaar bent voor de volgende stap in je carrière, lees dan gauw verder!

Als toonaangevende herenmodeketen met zowel Bricks (fysieke winkels) als Clicks (webshops) worden wij blij van een gedreven shopmanager (32-38 uur) om ons team in Nijmegen te leiden en te inspireren. Naast ruim 100 toonaangevende merken verkopen we ook ons eigen Suitable label, daar zijn we trots op!

Als shopmanager ben je de drijvende kracht achter onze shop in Nijmegen. Je bent betrokken bij elk aspect van de winkeloperatie, van het coachen van de collega’s tot het optimaliseren van de klantbeleving, je doet alles voor een glimlach en hand van de klant! Je streeft ernaar om iedere klant een slimme stijlkeuze te laten maken, passend bij zijn karakter, bouw en de gelegenheid waarvoor hij zich kleedt!

Innovatie is de sleutel tot ons succes, en we verwachten dat je nieuwe ideeën en strategieën introduceert om de shop en je team te laten groeien. Je volgt de laatste modetrends op de voet en staat voor onze collecties, om zo de man in zijn kracht te zetten!

Bij Suitable werken we graag samen met BIKkels. Een BIKkel omschrijft zich als:

  • Betrokken: Je bent gepassioneerd en betrokken bij Suitable, de shop, het team en de klanten.
  • Innovatief: Je hebt een creatieve geest en zoekt voortdurend naar manieren om processen, verkoop en samenwerking binnen je team en Suitable te optimaliseren.
  • Krachtig handelen: Je hebt leiderschapscapaciteiten en bent in staat om te sturen op KPI’s (team, collectie, klant, omzet).
  • Een echte Samenwerker: samen met je team bouwen aan grootse successen!
  • Je hebt de power om de man in zijn kracht te zetten, Smart Choice, Suitable Style!

Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving, een competitief salaris (2300-2800 bruto obv 38 uur, exclusief managementbonus) en tal van groeimogelijkheden binnen Suitable! Zo hebben we een eigen Suitable Academy en vinden wij het belangrijk om successen samen te vieren. Tevens krijg je 20% korting op onze gehele collectie!

Solliciteer direct!
Ben jij klaar om je passie voor mode en je skills als shopmanager te laten zien? Solliciteer dan direct! Wellicht schudden wij elkaar binnenkort de hand!

Reactie inclusief cv op de genoemde vacature blijft gedurende 4 weken bewaard en/of gedurende de looptijd van de sollicitatieprocedure daarna worden deze gegevens verwijderd.


Solliciteer direct


Solliciteer nu    Show Buttons
    Hide Buttons