Shopmanager

Suitable Antwerpen

Passende kernwaarden van Suitable zijn: Betrokken, Innovatief en Krachtig. We staan er goed voor en zien nog meer kansen om door te groeien. De successen van Suitable zijn veelbelovend. Wilt u mee bouwen aan het mooiste herenmodebedrijf van Nederland? Wilt u op basis van eigen verantwoordelijkheid en vrijheid uitdagingen aanpakken en verder bouwen aan ons succes? Op zoek naar een werkplek waar u uzelf kunt zijn in een professionele én informele omgeving?

Ter versterking van ons team in Antwerpen zijn wij op zoek naar een shopmanager (30 uur per week).

U laat als ondernemende leider uw passie voor mode zien. U ziet het als een uitdaging om met uw kwaliteiten, Suitable Antwerpen, te laten floreren!

Suitable is op zoek naar een:

  • professioneel gedreven verkooptalent
  • collega met groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • collega die een helicopterview heeft en plannen in acties weet om te zetten.
  • collega die in het team een professionele, resultaatgerichte, gezellige en informele sfeer weet te creëren wat resulteert in een Suitable klantbeleving
  • collega met leidinggevende ervaring in de retail en mode

Wij zijn een jonge, dynamische organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar u als ondernemende leider de groei kunt gaan verwezenlijken in zowel team als resultaat. Na een kort en gedegen opleidingstraject, bent u in staat om de KPI’s te verwezenlijken, wat tevens effect heeft op uw managementbonus.

Solliciteer direct!

Woont u in de directe omgeving, heeft u interesse én de drive? Solliciteer dan direct! Wellicht schudden wij elkaar binnenkort de hand! Reactie inclusief cv op de genoemde vacature blijft gedurende 4 weken bewaard en/of gedurende de looptijd van de sollicitatieprocedure daarna worden deze gegevens verwijderd.


Solliciteer direct


Solliciteer nu
    Show Buttons
    Hide Buttons