Shopmanager Leiden

Suitable Leiden

Passende kernwaarden van Suitable zijn: Betrokken, Innovatief en Kwaliteit. We staan er goed voor en zien nog meer kansen om door te groeien. De successen van Suitable zijn veelbelovend. Wil jij mee bouwen aan het mooiste herenmodebedrijf van Nederland? Wil jij op basis van eigen verantwoordelijkheid en vrijheid uitdagingen aanpakken en verder bouwen aan ons succes? Op zoek naar een werkplek waar jij jezelf kan zijn in een professionele én informele omgeving? Ter uitbreiding van ons team in Leiden zijn wij op zoek naar een shopmanager.

Je laat als ondernemende leider je passie voor mode zien. Je ziet het als een uitdaging om met jouw kwaliteiten, Suitable Leiden, te laten floreren!

Suitable is op zoek naar een:

  • professioneel gedreven verkooptalent
  • collega met groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • collega die een helicopterview heeft en plannen in acties weet om te zetten.
  • collega die in het team een professionele, resultaatgerichte, gezellige en informele sfeer weet te creëren wat resulteert in een Suitable klantbeleving
  • collega met leidinggevende ervaring in de retail en mode

Wij zijn een jonge, dynamische organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je als ondernemende leider de groei kan gaan verwezenlijken in zowel team als resultaat. Na een kort en gedegen opleidingstraject, ben je in staat om de KPI’s te verwezenlijken wat tevens effect heeft op je managementbonus.

Ben je geïnteresseerd om het Suitable team in Leiden te komen versterken? Mail je CV met foto en motivatie naar [email protected], o.v.v. Vacature shopmanager Leiden t.a.v. Babette van Dun. Wellicht geven wij elkaar binnenkort een elleboog ipv een hand!

Reactie inclusief cv op genoemde vacature blijft gedurende 4 weken bewaard en/of gedurende de looptijd van de sollicitatieprocedure daarna worden deze gegevens verwijderd.

 Solliciteer direct

Solliciteer nu