Shopmanager Leiden

Suitable Leiden

Passende kernwaarden van Suitable zijn: Betrokken, Innovatief en Krachtig. We staan er goed voor en zien nog meer kansen om door te groeien. De successen van Suitable zijn veelbelovend. Wil jij mee bouwen aan het mooiste herenmodebedrijf van Nederland? Wil jij op basis van eigen verantwoordelijkheid en vrijheid uitdagingen aanpakken en verder bouwen aan ons succes? Op zoek naar een werkplek waar jij jezelf kan zijn in een professionele én informele omgeving? Ter uitbreiding van ons team in Leiden zijn wij op zoek naar een shopmanager.

Je laat als ondernemende leider je passie voor mode zien. Je ziet het als een uitdaging om met jouw kwaliteiten, Suitable Leiden, te laten floreren!

Suitable is op zoek naar een:

  • professioneel gedreven verkooptalent
  • collega met groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • collega die een helicopterview heeft en plannen in acties weet om te zetten.
  • collega die in het team een professionele, resultaatgerichte, gezellige en informele sfeer weet te creëren wat resulteert in een Suitable klantbeleving
  • collega met leidinggevende ervaring in de retail en mode

Wij zijn een jonge, dynamische organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je als ondernemende leider de groei kan gaan verwezenlijken in zowel team als resultaat. Na een kort en gedegen opleidingstraject, ben je in staat om de KPI’s te verwezenlijken wat tevens effect heeft op je managementbonus.

Solliciteer direct!

Woon jij in de directe omgeving, heb jij interesse én de drive? Solliciteer dan direct! Wellicht schudden wij elkaar binnenkort de hand! Reactie inclusief cv op de genoemde vacature blijft gedurende 4 weken bewaard en/of gedurende de looptijd van de sollicitatieprocedure daarna worden deze gegevens verwijderd.Solliciteer direct

Solliciteer nu
Show Buttons
Hide Buttons