Shopmanager

Suitable Haarlem

Passende kernwaarden van Suitable zijn: Betrokken, Innovatief en Krachtig. We staan er goed voor en zien nog meer kansen om door te groeien. De successen van Suitable zijn veelbelovend. Wil je mee bouwen aan het mooiste herenmodebedrijf van Nederland? Wil je op basis van eigen verantwoordelijkheid en vrijheid uitdagingen aanpakken en verder bouwen aan ons succes? Op zoek naar een werkplek waar je jezelf kunt zijn in een professionele én informele omgeving?

Ter versterking van ons team in Haarlem zijn wij op zoek naar een shopmanager (38 uur per week).

Je laat als ondernemende leider uw passie voor mode zien. Je ziet het als een uitdaging om met jouw kwaliteiten, Suitable Haarlem, te laten floreren!

Suitable is op zoek naar een:

  • professioneel gedreven verkooptalent
  • collega met groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • collega die een helicopterview heeft en plannen in acties weet om te zetten.
  • collega die in het team een professionele, resultaatgerichte, gezellige en informele sfeer weet te creëren wat resulteert in een Suitable klantbeleving
  • collega met leidinggevende ervaring in de retail en mode

Wij zijn een jonge, dynamische organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je als ondernemende leider de groei kunt gaan verwezenlijken in zowel team als resultaat. Na een kort en gedegen opleidingstraject, ben je in staat om de KPI’s te verwezenlijken, wat tevens effect heeft op je managementbonus.

Solliciteer direct!

Woon je in de directe omgeving, heb je interesse én de drive? Solliciteer dan direct! Wellicht schudden wij elkaar binnenkort de hand! Reactie inclusief cv op de genoemde vacature blijft gedurende 4 weken bewaard en/of gedurende de looptijd van de sollicitatieprocedure daarna worden deze gegevens verwijderd.

 


Solliciteer direct


Solliciteer nu
    Show Buttons
    Hide Buttons