Junior SEO Copywriter

Passende kernwaarden van Suitable zijn: Betrokken, Innovatief en Krachtig. We staan er goed voor en zien nog meer kansen om door te groeien. De successen van Suitable zijn veelbelovend. Wil jij mee bouwen aan het mooiste herenmodebedrijf van Nederland? Wil jij op basis van eigen verantwoordelijkheid en vrijheid uitdagingen aanpakken en verder bouwen aan ons succes? Op zoek naar een werkplek waar jij jezelf kan zijn in een professionele én informele omgeving? Ter uitbreiding van ons online marketing team zijn wij op zoek naar een Junior SEO Copywriter.

Heb je een passie voor schrijven en kent de Nederlandse taal voor jou geen geheimen? Beschik jij over een flinke portie creativiteit en weet jij de klanten van Suitable telkens weer te verrassen met jouw originaliteit? Dan is deze uitdaging als Junior SEO Copywriter bij Suitable in Den Bosch écht iets voor jou!

Suitable is een van de meest dynamische en innovatieve retailers in de herenmode. Met stoere, zakelijke, modieuze en kwalitatief hoogwaardige kleding is Suitable dé oplossing voor alle mannen. Zowel voor werk, vrije tijd en speciale momenten biedt Suitable de passende outfit.

Wat is jouw uitdaging als Junior SEO Copywriter?
Als Junior SEO Copywriter schrijf jij veel verschillende soorten teksten. Denk aan web-, product-, brochure- en commerciele teksten, blogs of social media posts. Daarnaast ben je dagelijks bezig met linkbuilding. Jij gaat met jouw creatief geschreven teksten iets verkopen aan de klanten van Suitable. Je let er hierbij uiteraard altijd op dat jouw teksten SEO proof zijn.

Veel teksten schrijf jij in het Nederlands, maar als je ook een andere taal onder de knie hebt, is dat zeker een pre! Jij houdt altijd het publiek van Suitable in gedachte en schrijft hiervoor de origineelste teksten.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

 • E-mail nieuwsbrieven B2C schrijven.
 • Scherpe copy en inspirerende teksten schrijven voor op de website.
 • Het schrijven van persberichten.
 • Meedenken over de content en communicatie strategie.
 • Met het gehele marketing-communicatie team sparren over nieuwe ideeën om elke man tenminste één Suitable item te laten dragen.

Wat biedt Suitable jou?

 • Uitgebreide manuals als naslagwerk, opleidingsprogramma om de organisatie te leren kennen, directe koppeling aan collega voor feedback.
 • Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling en 24 vakantiedagen.
 • Mooie uitdaging van 32 tot 38 uur binnen een professioneel en gezellig team.
 • Werktijden en werkdagen zijn overlegbaar en flexibel.
 • Alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Fruit van de zaak en voor wie wil is er een vrijdagmiddagborrel.
 • Leuke bedrijfsuitjes!

Wie ben jij?
Jij bent een professioneel en commercieel gedreven persoon met een passie voor tekst. Je houdt van taal en vindt het leuk hier op een creatieve wijze over te schrijven. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem, maar waar nodig kan jij goed samenwerken met jouw collega’s. Je gaat innovatief te werk en bent betrokken bij jouw werk maar ook met jouw collega’s.

Daarnaast beschik jij over:

 • een vlotte pen en creativiteit in het schrijven van originele teksten;
 • ervaring met het schrijven van SEO teksten;
 • perfecte beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • ervaring met Google analytics en SEO tools
 • een passie voor herenmode en retail is mooi meegenomen, maar dit zal je anders bij Suitable snel gaan ontwikkelen.

Waar ga je werken?
Suitable is gevestigd in Den Bosch en bestaat uit een team van 94 enthousiaste collega’s (winkel en kantoor). Suitable begon in een studentenkamer in Maastricht met pakken en rok-kostuums. 16 fysieke winkels en een e-commerce afdeling later, is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest dynamische en vooruitdenkende retailers in de herenmode met een breed aanbod van trendy merken en een exclusief private label. Door middel van shoppen aan de hand van deskundig advies en uitstekende service in een informele sfeer is Suitable een betrokken en innovatief bedrijf dat altijd de kans ziet om door te groeien.

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Ben je geïnteresseerd om het Suitable online marketing team in Den Bosch te komen versterken? Mail je CV met foto en motivatie naar [email protected], o.v.v. Vacature Junior Copywriter t.a.v. Babette van Dun. Wellicht geven wij elkaar binnenkort een elleboog!Solliciteer direct

Solliciteer nu
Show Buttons
Hide Buttons